logo
De zondag op OOG Radio.
Home
Programma's
Programmamakers
Overdenkingen
Kerkelijke Agenda
Jij hoort er ook bij
Gastenboek
Contactformulier
Links

Voor mededelingen van St. Open Doors zie: www.opendoors.nl

Iedere 1e woensdag vd maand wordt in `De Fontein`soep met stokbrood geserveerd, mmw van Humanitas. Bestemd voor bewoners uit de wijk Selwerd en omliggende wijken. Tijd: 12.15 – 13.45 uur. Gelegenheid om in contact te komen met andere mensen.

 

4 november is er weer een OD-dag in de Jaarbeurs in Utrecht, van 10.00-16.00 uur.

 

Zondagmiddag 24 september om 15.00 uur spreekt Arno Kruit van de Profetenschool “Vaste Grond” in de “Restoration Church  -  Herstelgemeente”. De bijeenkomst zal plaatsvinden in het gebouw van de Emmaüskerk aan de Ra 4 in de wijk Lewenborg hier in Groningen. Iedereen is van harte welkom.

 

- Biechtspreekuur in de Martinikerk van ds Pieter Versloot. Zijn ambtsgeheim verbiedt hem om je verhaal naar buiten te brengen. Je kunt dus veilig alles aan hem vertellen. Datum en tijd: elke woensdag tussen 14 en 16.00 uur. Locatie: Martinikerk Groningen, ingang Martinikerk via het Boter-en broodhuisje naast de Kosterij. Info: dominee@wijkgemeente-martinikerk.nl., het adres van de predikant, ds Pieter Versloot.

 

- op donderdagmiddagen komen er geinteresserde mensen bijeen om zich te verdiepen in de Bijbel. Data: 5-19 –oktober, 9 en 23 november, 11 januari, 8 en 22 februari. Tijd: 14.30 – 16.30 uur. locatie: De Fontein ad Eikenlaan. Info: Marga Baas, 050 5798508, of mail: marga.baas@home.nl. .

 

- Stilteklooster. Elke dag is deze stadklooster geopend vanaf 17.00 – 18.00 uur.  Er in de Haddingestraat 23. Info: www.stadskloostergroningen.nl  zie onze site: www.oogopzondag.nl 

 

zelfmoord link: 113online.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OOG OP ZONDAG