logo
De zondag op OOG Radio.
Home
Programma's
Programmamakers
Overdenkingen
Kerkelijke Agenda
Jij hoort er ook bij
Gastenboek
Contactformulier
Links

Voor mededelingen van St. Open Doors zie: www.opendoors.nl


Iedere 1e woensdag vd maand wordt in `De Fontein`soep met stokbrood geserveerd, mmw van Humanitas. Bestemd voor bewoners uit de wijk Selwerd en omliggende wijken. Tijd: 12.15 – 13.45 uur. Gelegenheid om in contact te komen met andere mensen.

----------------------------

- Biechtspreekuur in de Martinikerk van ds Pieter Versloot. Zijn ambtsgeheim verbiedt hem om je verhaal naar buiten te brengen. Je kunt dus veilig alles aan hem vertellen. Datum en tijd: elke woensdag tussen 14 en 16.00 uur. Locatie: Martinikerk Groningen, ingang Martinikerk via het Boter-en broodhuisje naast de Kosterij. Info: dominee@wijkgemeente-martinikerk.nl., het adres van de predikant, ds Pieter Versloot.

-op donderdagmiddagen komen er geinteresserde mensen bijeen om zich te verdiepen in de Bijbel. Data: 11 januari, 8 en 22 februari. Tijd: 14.30 – 16.30 uur. locatie: De Fontein ad Eikenlaan. Info: Marga Baas, 050 5798508, of mail: marga.baas@home.nl

-----------------------------

- Stilteklooster. Elke dag is deze stadklooster geopend vanaf 17.00 – 18.00 uur.  Er in de Haddingestraat 23. Info: www.stadskloostergroningen.nl 

----------------------------

Zangdienst met liederen van Johannes de Heer
Zondagavond 21 januari is er weer een zangdienst in Dorkwerd. De dienst begint om 19.00 uur. Er wordt gezongen uit de bekende en door velen geliefde bundel van Johannes de Heer. Naast zang is er een overdenking. Voorganger in de dienst is Michel van Heijningen en organist is Peter Tiggelaar. Welkom in de kerk aan de Hoogeweg 2. In het dorpje Dorkwerd is het toegestaan te parkeren op de weg wanneer het ander verkeer niet gehinderd wordt. De deuren van de kerk zijn open vanaf 18.30 uur. Meer info: www.hervormddorkwerd.nl.

 

Leerdiensten in kerk Dorkwerd
Met ingang van zondag 7 januari 2018 is er in de hervormde kerk van Dorkwerd elke eerste zondagavond van de maand een extra dienst. Deze diensten zijn bestemd voor ieder die wil groeien in zijn of haar geloof. Het onderwerp is de komende tijd: de actualiteit van de tien geboden. De eigen voorganger Michel van Heijningen leidt de avonden die aanvangen om 19.00 uur en vrij toegankelijk zijn. Meer info: www.hervormddorkwerd.nl.

----------------------------

WEEK VAN GEBED 21-27 JANUARI 2018

Aanvang bijeenkomsten: 19.30 uur (tot circa 20.45 uur)

Zondag 21/1 “Heb de vreemdeling lief” Immanuelkerk
Tjerk Riemersma Overwinningspl.1

Maandag 22/1 “Als een geliefd mens” Stadskerk
Anita Akkerman Friesestraatweg 221

Dinsdag 23/1 “Eer God met het lichaam” Oosterkerk
Rik Bikker E.Th á Thuessinklaan 1

Woensdag 24/1 “Hoop en herstel” De Rank
Willem de Graaff Paterswoldseweg 123

Donderdag 25/1 “De armen roepen” Maranathakerk
Arjan Zantingh van Lenneplaan 97

Vrijdag 26/1 “Zie ook het belang van anderen” Studentenlocatie SKLO-Pand
Pieter Versloot m.m.v. Int. Studentengroep HOST/IFES Kraneweg 33

Zaterdag 27/1 “Gezin en kerk als familie” Adventkerk
Pieter van Rest Hofstraat 28

-------------------------------

Op zondag 28 januari spreekt Arno Kruit in de “Restoration Church – Herstelgemeente” aan de Ra 4 in de wijk Lewenborg (Emmaüskerk) om 14.30 uur. Arno Kruit is de stichter van de Profetische Toerustingsschool “Vaste Grond”.

-------------------------------

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OOG OP ZONDAG