logo
De zondag op OOG Radio.
Home
Programma's
Programmamakers
Overdenkingen
Kerkelijke Agenda
Jij hoort er ook bij
Gastenboek
Contactformulier
Links

Voor mededelingen van St. Open Doors zie: www.opendoors.nl

 

Hervormde Kerk Dorkwerd: zondag 29 oktober is er in Dorkwerd om 19.00 uur een zangdienst met liederen uit de bundel van Johannes de Heer.
Van harte welkom. Hoe meer zielen...
Parkeren kan in de 'kom' van Dorkwerd op voorwaarde dat het overige verkeer niet gehinderd wordt.

 

Iedere 1e woensdag vd maand wordt in `De Fontein`soep met stokbrood geserveerd, mmw van Humanitas. Bestemd voor bewoners uit de wijk Selwerd en omliggende wijken. Tijd: 12.15 – 13.45 uur. Gelegenheid om in contact te komen met andere mensen.

 

4 november is er weer een OD-dag in de Jaarbeurs in Utrecht, van 10.00-16.00 uur.

 

- Biechtspreekuur in de Martinikerk van ds Pieter Versloot. Zijn ambtsgeheim verbiedt hem om je verhaal naar buiten te brengen. Je kunt dus veilig alles aan hem vertellen. Datum en tijd: elke woensdag tussen 14 en 16.00 uur. Locatie: Martinikerk Groningen, ingang Martinikerk via het Boter-en broodhuisje naast de Kosterij. Info: dominee@wijkgemeente-martinikerk.nl., het adres van de predikant, ds Pieter Versloot.

 

- op donderdagmiddagen komen er geinteresserde mensen bijeen om zich te verdiepen in de Bijbel. Data: 5-19 –oktober, 9 en 23 november, 11 januari, 8 en 22 februari. Tijd: 14.30 – 16.30 uur. locatie: De Fontein ad Eikenlaan. Info: Marga Baas, 050 5798508, of mail: marga.baas@home.nl. .

 

- Stilteklooster. Elke dag is deze stadklooster geopend vanaf 17.00 – 18.00 uur.  Er in de Haddingestraat 23. Info: www.stadskloostergroningen.nl 

 

zelfmoord link: 113online.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OOG OP ZONDAG