logo
De zondag op OOG Radio.
Home
Programma's
Programmamakers
Overdenkingen
Kerkelijke Agenda
Jij hoort er ook bij
Gastenboek
Contactformulier
Links

Voor mededelingen van St. Open Doors zie: www.opendoors.nl

In de Immanuelkerk is iedere woensdagmorgen van 10 – 12 uur de deur open.
Doel:     - kaars aansteken in het stiltecentrum
             - een persoonlijk gesprek te voeren met een vrijwilliger
             - naar orgel/pianomuziek te luisteren via een cd
             - koffie/thee o.i.d. te drinken met mensen die daar zijn
- na 12 uur een bordje soep te eten, gemaakt door de buurtkok. € 1,00 per bordje

Op deze manier wil de Immanuelkerk, op het Overwinnigsplein, een ontmoetingspunt zijn voor iedereen uit de buurt.

-------------------------
- ook in de Fontein-Gemeente aan de Eikenlaan, tegenover de Parrel, wordt op elke 1e woensdag vd maand soep met stokbrood geserveerd van 12.15 – 13.45 uur voor de bewoners van de wijk Selwerd en de omliggende wijken. Het doel is hiermee om mensen met elkaar in contact te brengen, hun isolement op te heffen. Het wordt georganiseerd door de Fontein-Gemeente, Humanitas en WIJ-Groningen. (maak hiervan gebruik)

- `Wij Groningen-team` uit de Schilderswijk maakt bekend dat er een telefooncirkel bestaat. Elke dag, van 9-9.30 uur, kunnen mensen even met elkaar praten over oa `hoe gaat het` enz., korte gesprekjes, contact hebben. Een deelnemer belt jou en omgekeerd bel jij een andere deelnemer. Het doel is sociale controle. Geef je geen gehoor dan komt een deelnemer van deze cirkel even langs om te kijken of alles goed is. woon je in de Schilderswijk en wil je deelnemen aan deze tel.cirkel, kun je contact opnemen met `Wij Groningen`. telnr: 06156026.

----------------------------

- Biechtspreekuur in de Martinikerk van ds Pieter Versloot. Zijn ambtsgeheim verbiedt hem om je verhaal naar buiten te brengen. Je kunt dus veilig alles aan hem vertellen. Datum en tijd: elke woensdag tussen 14 en 16.00 uur. Locatie: Martinikerk Groningen, ingang Martinikerk via het Boter-en broodhuisje naast de Kosterij. Info: dominee@wijkgemeente-martinikerk.nl., het adres van de predikant, ds Pieter Versloot.

-----------------------------

- Stilteklooster. Elke dag is deze stadklooster geopend vanaf 17.00 – 18.00 uur.  Er in de Haddingestraat 23. Info: www.stadskloostergroningen.nl 

----------------------------
Leerdiensten in kerk Dorkwerd
Met ingang van zondag 7 januari 2018 is er in de hervormde kerk van Dorkwerd elke eerste zondagavond van de maand een extra dienst. Deze diensten zijn bestemd voor ieder die wil groeien in zijn of haar geloof. Het onderwerp is de komende tijd: de actualiteit van de tien geboden. De eigen voorganger Michel van Heijningen leidt de avonden die aanvangen om 19.00 uur en vrij toegankelijk zijn. Meer info: www.hervormddorkwerd.nl.

----------------------------

Logeerhuis `De Opstap`

Molukkenstraat 202       9715 NZ               Groningen

Tel.: 050-2042500

E-mail: info@deopstap050.nl

 ----------------------------

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OOG OP ZONDAG